Čuvaj me s leđa

Iako su prijevodi američkih naslova rijetko-kad točni ili precizni, što se tiče filma „Čuvaj me s leđa,“ ne možemo se ne složiti s prijevodom jer prijevod točno opisuje radnju filma.

Ako niste odgledali niti jedan foršpan, nećemo vam previše pokvariti film jer ga se stvarno isplati odgledati, iako će vam jedan od nas dvojice reći da je film pinkicu predug, a drugi da se smijao kroz cijeli film. Ako ste ga kojim slučajem propustili u kinu, film se već sad može vidjeti na Netflixu.

Što reći o filmu osim da nakon što je napravio Deadpoola, Ryan Reynolds opet pokazuje zašto je ne samo odličan glumac nego i komičar. Stavljen u ulogu tjelohranitelja koji je spao sa čuvanja važnih političara na čuvanje manje-važnih bogataša kojima je bitniji provod ovog vikenda nego vlastiti život.

Silom slučaja u njegov život ulazi stara ljubav i čuvanje plaćenog ubojice (Samuel L. Jackson) koji je Ryanovog lika već pokušao ubiti više puta, te važan slučaj u Haagu kojem je Samuelov lik glavni svjedok. Kad spojite sve to, dodate Gary Oldmana kao negativca, Salmu Hayek kao Jacksonovu ženu, niz bjeloruskih kriminalaca, prave lokacije u Europi – dobivate urnebesnu komediju punu akcije koja će vas držati 2 sata ispred ekrana. Film je uvijek bolji kad se gleda s ekipom.


Do idućeg mjeseca i naše recenzije filma „Snaga je u meni“ možete nas pratiti na društvenim mrežama. Tvitajte nam @BashBrosMovies, i slijedite nas na Facebook-u i Instagram-u @BashBrothersMovies. Za naše video recenzije pretplatite se na YouTube-u https://www.youtube.com/channel/UCHZs5JySHI0CjTEvriSUxcQ.

2017-09-08T13:50:32+00:00 September 8th, 2017|Recenzije filmova|